X

Vraag bezoek aan


Voornaam* *

Umbraco.Field("#FNaam").ToString() *

Straat

Nr

Bus

Postcode/gemeente

Gemeente

Telefoon*

Email*

Bericht* *

X

Vraag bezoek aan


Voornaam* *

Umbraco.Field("#FNaam").ToString() *

Straat

Nr

Bus

Postcode/gemeente

Gemeente

Telefoon*

Email*

Bericht* *

Unieke villa met buitenzwembad op een hoekperceel van 930m², in een residentiële buurt nabij het Zoute en het centrum van Knokke

8300 Knokke-Heist, Volledig adres aanvragen - € 3.950.000,00
Deze indrukwekkende villa is gelegen in een residentiële buurt nabij het Zoute en het centrum van Knokke, op een mooi perceel van 930 m². Bij het binnenkomen wordt u begroet door een grote hal met hoge plafonds, maatwerk in elke ruimte en plafondhoge stalen scharnierdeuren, die de toon zetten voor de luxe en verfijning die u te wachten staat.

De villa heeft een ruime woonkamer met een gashaard, perfect voor gezellige avonden, en grote raampartijen die veel natuurlijk licht uitnodigen en een prachtig uitzicht bieden op de fraai aangelegde tuin met buitenzwembad en meerdere zonneterrassen. De open keuken, met keukeneiland en bijkeuken, is volledig uitgerust met high-end apparatuur, en de aangrenzende eethoek is perfect voor het organiseren van uitgebreide diners met vrienden en familie.

De villa heeft in totaal vijf ingerichte slaapkamers, waarvan 3 met een eigen ensuite badkamer, en de 2 gastenkamer met een gemeenschappelijke douchekamer, waardoor comfort en privacy voor alle bewoners gewaarborgd is. De master suite bevat enorm veel kastruimte, een luxe badkamer, een eigen aparte dressing en toilet.

De buitenruimte is al even indrukwekkend, met een prachtig aangelegde tuin, een groot buitenzwembad en meerdere zonneterrassen waar het steeds heerlijk vertoeven is.

Andere troeven zijn o.a. een grote multifunctionele ruimte (+/- 75m²), een dubbele inpandige garagebox met automatische garagepoort, meerdere autostandplaatsen op de oprit, een wijnkelder, camerabeveiliging, airco, alarm, vloerverwarming, zonnepanelen met een thuisbatterij van 8500 kW/h, en nog veel meer.

Kortom, deze villa biedt de perfecte combinatie van stijl, verfijning en comfort, en bovenop zeer rustig en goed gelegen in een residentiële wijk nabij het centrum van Knokke en het Zoute.
Meer informatie, plannen en bezoek via ons kantoor: 0471/22 68 18 of rian@immonano.be.

Bouwjaar: 2017 - EPC: 71 

Ref. 3716699
NaamAantalNaamAantal
Inkomhal1Zwembad1
Terras2Keuken1
Bijkeuken1Woonkamer1
Kelder1Slaapkamer5
Badkamer4

Grondoppervlakte930 m2
Bewoonbare opp.392 m2
Bouwjaar 2018

EPC ref. 06313
EPC 71 kWh/m2
Certificaat elektriciteit Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Beschermd erfgoed Nee
Uw contactpersoon
De Clercq Rian

Rian De Clercq

0471226818

Niet wat je zoekt?

Wij zoeken voor jou! Registreer jouw zoekwensen en vind het eigendom dat u zoekt

Registreer nu je persoonlijke zoekactie
Bereken uw hypotheek