Diensten


Bij het vastgoedkantoor IMMO NANO kunt u terecht voor zowel de verhuur als de verkoop van al uw eigendommen, nieuwbouwprojecten, appartementen, handelszaken, woningen, huizen en villa's in Knokke-Heist en omstreken.

Onze immo-dienstverlening reikt over de volledige regio :

Knokke-Zoute, Knokke, Albertstrand, Duinbergen, Heist en Westkapelle, Damme, Moerkerke, Lissewege, Zeebrugge, Brugge.

Immo NANO verhuurt voor u op jaarbasis een appartement met zicht op zee, een huis als vaste waarde, een villa in de paadjes van het Zoute, een handelszaak op de voornaamste winkelstraten in Knokke, een huis in Brugge,  bij IMMO NANO kunt u met al uw verhuringen terecht.

Alsook voor de verkoop van uw appartement, woning of villa in Knokke-Heist en Brugge is Immo NANO voor u de ideale vastgoedpartner. Als erkend en professioneel immobiliënmakelaar kan IMMO NANO voor u een gratis schattingsverslag maken van uw eigendom. Met de nodige ervaring en grondige kennis van het onroerend goed in Knokke-Heist, zal Immo NANO voor u een vrijblijvende maar realistische en haalbare verkoopprijs op uw immo-product kunnen plaatsen. IMMO NANO staat hierbij ook garant voor een vlotte en positieve afhandeling van uw vastgoeddossier.

Zoals u al hebt gemerkt worden in Knokke-Heist en Brugge heel veel nieuwbouwprojecten gebouwd. IMMO NANO wenst ook hier als makelaar een professionele begeleiding te bieden voor alle eigenaars en/of kandidaat-verkopers die een potentiële bouwgrond of afbraakpand in Knokke-Heist in hun bezit hebben. Als u door het bos de bomen niet meer ziet, kunnen wij voor u een haalbare waarde op uw eigendom plaatsen en dit op basis van het te realiseren nieuwbouwproject. Wij werken tevens samen met diverse bouwpromotoren en kunnen zo voor uw eigendom, grond of gebouw, de beste vastgoeddeals sluiten.

Bij IMMO NANO zijn wij ervan overtuigd dat er nood is aan kwaliteit in de immobiliënwereld en wij hopen voor u een waardige bemiddelaar te zijn bij uw volgende vastgoedtransacties. Wenst u te kopen of te huren? Huren op jaarbasis of bent u op zoek naar een vakantiewoning of een tweede verblijf aan te kopen in Knokke-Heist en Brugge. IMMO NANO begeleidt elke kandidaat-koper met veel plezier in deze erg belangrijke zoektocht. IMMO NANO biedt nieuwbouwprojecten, handelszaken, appartementen, woningen, huizen en villa's aan in Knokke-Heist en Brugge. Onze regio is niet beperkend, bij ons vindt u dan ook een ruim aanbod te koop en te huur gaande van Knokke, Knokke - Zoute, Albertstrand, Duinbergen, Heist en Westkapelle, Moerkerke, Lapscheure, Damme, Brugge.

Bij IMMO NANO kan u tevens terecht voor gratis en professioneel advies in verband met het verkoopsklaar maken van uw woning, HOMESTAGING. Indien u professioneel advies wenst bij te renoveren panden, bieden wij u dit ook intern aan.  

Ook voor bouwpromotoren kan IMMO NANO een meerwaarde betekenen. IMMO NANO heeft een ruim aanbod aan te realiseren nieuwbouwprojecten en kan voor de bouwheer de ideale immopartner worden. IMMO NANO begeleidt u vanaf de aankoop tot aan de commercialisering en de finale coördinatie van het nieuw te bouwen project.

U zoekt te koop en/of te huur in Knokke-Heist of in groot regio Brugge, maar u hebt geen tijd om alle immokantoren aan de Kust af te schuimen? IMMO NANO aanvaardt graag uw zoekopdracht, vul ons contactformulier in en IMMO NANO zoekt voor u via alle mogelijke kanalen uw droomappartement, villa of handelszaak in deze mondaine badstad.

GRATIS :

  • SCHATTING
  • HOMESTAGING
  • RENOVATIE-ADVIES
  • DECORATIE-ADVIES

Kom gerust eens langs! Wij van IMMO NANO nodigen u graag uit op onze burelen op de Natiënlaan 231 en kijken alvast uit naar onze vastgoedsamenwerking.

IMMO NANO - Natiënlaan 231 -8300 Knokke-Heist - 050/60 60 78 - info@immonano.be